HOME » Admitere » Admitere doctorat

Admitere doctorat

La doctorat au dreptul sa se inscrie absolventi ai invatamantului universitar de lunga durata cu diploma de inginer sau cu diplome echivalente acesteia.
Doctoratul se organizeaza cu frecventa si fara frecventa. La forma cu frecventa doctorandul primeste o bursa lunara. Forma fara frecventa este cu taxa. Pentru anul universitar 2008/2009 taxa anuala la doctoratul fara frecventa este de 1.000 lei, platibila in 2 transe, in primele 30 de zile de la inceputul fiecarui semestru.
Durata doctoratului la ambele forme este de 3 ani, cu posibilitatea de prelungire, la cerere, cu inca 1-2 ani, in conditiile stipulate de regulament.
Forma contractului de studii doctorale, dintre conducatorul de doctorat, doctorand si rector este de asemenea present pe site.
Pentru cetatenii straini, taxa de scolarizare pe an universitar este de 340 $ x 10 luni pentru doctorat cu frecventa respectiv 340 $ x 3 luni pentru sesiunile de examene si pentru rapoartele de cercetare si 845 $ sustinerea publica a tezei. Doctoranzii straini, bursieri ai statului roman sunt scutiti de taxe.
Informatii suplimentare la Secretariatul Departamentului pentru Studii Doctorale din Bd. Lacul Tei nr.124, Tel. +4(021) 242.12.08 / 221, 178.
Pentru mai multe informatii: http://dsd.utcb.ro/.


 
     

Copyright © 2009 | Facultatea de HIDROTEHNICĂ,
Universitatea Tehnică de Construcții București

Site realizat de:
UTCB website HOME SEND E-MAIL