HOME » Admitere » Studenti de azi

Studenti de azi

Elena Cenusă, ISPM, anul II 

Vrei sa-ti faci un viitor, sa ai o meserie frumoasa, o bursa pe timpul facultatii, un loc confortabil in caminul studentesc si o provocare in fiecare zi, aici le poti avea, la Facultatea de Hidrotehnica. Fii prietenul nostru si vino alaturi de noi!

Niculae Marius, ACH, anul II 

In viata poti lua decizii care iti vor calauzii soarta pe intreaga existenta. Am ales aceasta facultate pentru o cariera plina de impliniri si pentru o siguranta trainica. Totul se reduce la alegerea drumului definit de aspiratii ce-ti pot oferi tot ce-ti doresti, doar daca... stii ce sa alegi.

Corina Brăgaru, AIA, anul II

Esti pasionat de informatica? Ti-ar placea sa afli mai multe despre evolutia calculatoarelor? Ai vrea sa fii tu cel care proiecteaza si programeaza aplicatii informatice? Aici, la specializarea Automatica si Informatica Aplicata din Facultatea de Hidrotehnica, vei gasi profesorii care iti vor raspunde la toate intrebarile.

Andreea Bela, ACH, anul III

Orice om viseaza  la o cariera. Pentru a reusi trebuie doar sa te implici. Aceasta facultate lucreaza ca un bijutier, cizelandu-si studentii pana aproape de perfectiune.

Laura Hangiu, AIA, anul III

Am ales sectia de Automatica si informatica aplicata a Facultatii de Hidrotehnica pentru a dobandi,  intr-un cadru academic, profesionist si dinamic, cunostintele care stau la baza acestui domeniu de activitate. Programul universitar ales sustine intentiile mele si il recomand cu incredere oricarei persoane interesate de aceasta sfera de ocupatie.

Sandru Mirela, ISPM, anul III 

Studenta la facultatea de Hidrotehnica?! Da! Acesta este primul pas catre o cariera de exceptie in care munca este o conditie a vietii, iar scopul ei este intelepciunea. Alatura-te noua!

Elena Berteanu, IM, anul III

Am ales aceasta facultate, Hidrotehnica, respectiv specializarea Ingineria Mediului, din dorin?a de a putea schimba mentalitatile oamenilor cu privire la mediul inconjurator. El reprezinta un element vital existentei noastre si trebuie respectat si pretuit. Cursurile urmate pana in momentul de fata m-au ajutat in creerea unei noi perspective ce ma motiveaza sa merg mai departe.

Aurora Anghel, ISPM, anul IV

Aflandu-ma pe ultima suta de metri, ma uit în jur si vad colegi de-ai mei care s-au indreptat catre constructiile civile, colegi care prefera geotehnica si fundatiile sau protectia mediului. Personal, am ales partea de retele edilitare.  Ce vreau sa spun este ca Facultatea de Hidrotehnica pregateste ingineri care pot activa in foarte  multe domenii din acest gigant numit generic Constructii.

Olivia Arhire, IM, anul IV 

Performanta inseamna cea mai buna investitie in viitor. Am ales Facultatea de Hidrotehnica pentru ca a raspuns cel mai bine așteptarilor mele. Cea mai frumoasa realizare pentru un bursier este sa afle ca inca din anul III primeste oferte atractive de munca din partea companiilor. In anul IV afirm ca sunt multumita de alegerea facuta!

Ramona Grigoriu, AIA, anul IV

Specializarea Automatica si Informatica Aplicata ofera un mediu adapat la noile tehnologii, cu aplicabilitate in proiectarea si administrarea sistemelor informatice, automate si geospatiale. Vei ajunge un inginer cu mari capacitati de a crea si intretine proiecte complexe, de a programa calculatoarele folosind diferite limbaje de programare si mai ales vei putea lua decizii importante in rezolvarea problemelor.

Alex Racheru, ACH, anul IV

Am venit la facultate cu gandul: Nu-i greu sa te depasesti!. Si intr-adevar, daca esti consecvent vei reusi! Totusi, in pregatirea lui pentru o cariera de succes, studentul are nevoie de profesori. Este bine sa te asiguri ca acesti oameni, care iti vor modela conduita profesionala, sunt definiti de performanta, profesionalism, interes si nu in ultimul rand, omenie. Experienta studiului in strainatate m-a facut sa apreciez si mai mult valoarea profesorilor de la Hidrotehnica. Nu conteaza doar daca treci linia de sosire, ci si cum!
 
     

Copyright © 2009 | Facultatea de HIDROTEHNICĂ,
Universitatea Tehnică de Construcții București

Site realizat de:
UTCB website HOME SEND E-MAIL